Strani

sobota, 04. junij 2011

Čestitka in kazalo


Danes smo krajani Izlak praznovali krajevni praznik. Na prireditvi smo sodelovale tudi Iriske. Ena od pevk je manjkala, ker je pred kratkim postala četrtič mamica. Zato smo se punce odločile, da jo po nastopu obiščemo. Malemu korenjaku je ime Marcel. Za njega je nastala tale čstitka.

Ker zadnje čase kar precej berem (v primerjavi z preteklostjo) in ker mi gre že pošteno na živce, ko med strani knjige potisnem račune, ovojnico, celo svojo plačilno listo:))), sem na hitro naredila še knjižno kazalo. Tako imam zdaj mir in bom brez skrbi vedela, kje sem pri branju ostala.


3 komentarji:

  1. Lepa gesta, da ste na dan nastopa obiskale prijateljico sopevko. Tako ste ji pokazale, da je kljub odsotnosti z vami. Čestitko si seveda spedenala v nulo, kazalo je pa nekaj posebnega, pazi le, da ne pozabiš kje si ga pustila in potem boš začela spet uporabljati račune, ovojnice........

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovita čestitka! Ampak kazalo mi je še bolj všeč. Si ga moram omisliti še sama, za čas, ko me zagrabi bralna mrzlica:):)

    OdgovoriIzbriši
  3. Uhh .. dobro da si me spomnila. Moram tudi jaz narediti nekaj kazal .Tebi je vsekakor zelo lepo uspelo. Všeč mi je, da si dodala še ta trakec.

    OdgovoriIzbriši