Strani

petek, 10. julij 2015

Javljanje po dolgem času

Da me prej ne prehiti eno leto od moje zadnje objave in tudi čas je že, da obrišem sosedine prašne police in hkrati povem, da še vseeno malo migam, zato danes objavljam nekaj voščilnic, ki sem jih naredila med mojim molkom. Priznam, da tudi nisem spremljala drugih blogov, torej ne vem kaj zamujam na blogerskem področju in kaj je novega. Tudi ne obljubim, da bom bolj pridna, se bom pa potrudila. Danes torej voščilnice, jutri bomo mogoče kaj pekli, nato.....
Najprej ena za mlado punco, ki rada žura,
potem ena za okroglo, kjer je možakar prejel za darilo potovanje v Amsterdam,
 še ena za učiteljico nemščine, ki rada potuje,
 spet ena za okroglo, voščilnica in album,

 in nazadnje ena za vnučka, ki je dopolnil prvo leto in obužuje gagice.
Pa lep vikend vsem!

3 komentarji:

 1. Res je tvoj blog dolgo sameval. Se mi je zdelo, da si se zasidrala na facebooku, Tam pa nisem, saj mi ne znese vsega spremljat. Lepo, da si se oglasila. Po prikazanem se vidi, da vseeno nisi lenarila. Prva voščilnica me je očarala, imam tudi nekaj podobnega že dolgo shranjenega, samo ni prišlo do realizacije. Si me spomnila sedaj na njo. Krasna je. Tudi ostale stvari so mi všeč.

  OdgovoriIzbriši
 2. Sem te kar pogrešala. Ja, čas je sveta vladar. Tudi meni ga kronično zmanjkuje. So pa današnje voščilnice lepe. Vse po vrsti in vseeno, vzami si malce časa in nas še razvajaj z objavami.

  OdgovoriIzbriši
 3. Pridna, lepo si ustvarjala. Kozarček zmaga, super lep je.
  Lp, Lili

  OdgovoriIzbriši