Strani

torek, 22. julij 2014

A ste za sladko?

A boš  kej sladkega naredila, me med vikendom ponavadi vpraša sin. Ja, pa dejmo kej novega sprobat. Na Kulinarična Slovenija sem izbrala tale recept. Moji so bili zelo zadovoljni, tako da smo ta recept sprobali že dvakrat. No, drugič je pecivo romalo v službo in verjemite, nič ga ni ostalo.



In ko med vikendom pričakuješ obisk, moraš nekaj pripraviti za na mizo, spečeš nekaj iz sestavin, ki jih imaš v hladilniku. Kupljeno listnato testo (razvaljano že na peki papirju), sem  namazala s skuto, sladkorjem, jajcem, breskovo marmelado in celimi koščki breskev. Nato sem zavila v štrudelj in pekla na 180 stopinjah 45 minut. Ko je bilo pečeno, sem potresla še z mletim sladkorjem. Naj povem, da obiska nato ni bilo (lahko mu je žal), na račun pa so prišli moji domači in spet nekaj sodelavk v ponedeljek pri jutranji kavi.

Pa dober tek!

6 komentarjev:

  1. Kaj pa nisi povedala, bi pa mi prišli pojest ;).

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako slastno! Kar dvoje sladic!!! Na čem pa ti si, če mi zaupaš ?

    OdgovoriIzbriši
  3. Oboje izgleda njami.. mmmm! LP

    OdgovoriIzbriši
  4. Mmmmm ,videti je odlično:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Se mi je kar sladkega zluštalo.

    OdgovoriIzbriši