Strani

torek, 22. januar 2013

Prejšnji teden

Dolžna sem še objavo iz prejšnjega tedna, saj je nastala tale voščilnica za trideset let skupnega trpljenja;) Narejena je po naročilu. Ker pa slavljenca tudi sama poznam, sem jima pripravila malo sladko presenečenje (v kozarčku je 30 čokoladnih bonbonov).


Nato je nastala še ena voščilnica za novorojenko Marušo.

Prvič sem delala tudi lavandine kopalne bombice. No, moje so bile v obliki kocke, ker sem jih dala v modelčke za ledene kocke. Za probo sem jih podarila Aniti, ki je bila organizatorka sobotinega srečanja otočank. Ni mi še sporočila, ali delujejo;). Sine je doma vrgel ve kocki v vodo in res so nastali mehurčki in kopalnica je zadišala po lavandi.


In nazadnje sem morala poskusiti še tale recept. Res je okusno in hitro pripravljeno. Če jed okisaš, lahko ješ kot salato, če pa ne, je lahko priloga k mesu. Recept sem našla  tule. Jed je baje tudi zdrava (jaz se ne spoznam ravno na to, saj imam preveč rada sladkarije in druge pregrešno dobre stvari). No moja salatka je zgledala takole. Sestavine: pira v zrnju, ohrovt, kokosov čips.


5 komentarjev:

  1. Pridna,pridna, danes je pa vsega po malem pri tebi! Lepe voščilnice in všeč so mi tvoje kopalne bombice, mmm diši :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. Super izdelki. Všeč mi je, da izdelaš tudi notranjost čestitke. Meni za to vedno zmanjka idej.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pridna soseda :)
    Za lavandine bombice je hud firbec, recept sem pa tudi dala na seznam "Za preizkusit".

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo različne in lepe izdelke si nam pokazala. Lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Lepo,sploh prva mi je zelo všeč :)

    OdgovoriIzbriši