Strani

petek, 30. december 2011

A ste bili letos pridni?

Jaz sem že morala biti, pridna namreč, saj me je Božiček letos kar precej obdaril z darili, ki so mi tudi po pravici povedano zelo všeč.
Doma mi je prinesel dišavo Dolce Gabbana Light Blue. Verjetno je modri mož vedel, da sem si vse leto po tihem želela to dišavico, samo kaj, ko mi je kar nekako bila predraga in si je kar nisem kupila. Poleg tega se je tudi spomnil, da bom že v začetku prihodnjega leta potrebovala vinjeto in me tako rešil kar precejšnjega finančnega zalogaja. Da ne govorim o vrednostnih bonih, ki sem jih pa tako ali tako že zapravila.
Včeraj smo se še zadnjič v tem letu dobile Pr sosed. Seveda je Božiček nosil tudi prinesel darila pri vsaki posebej in tako vam pokažem vsa darila, ki sem jih prejela od mojih punčk. 
Od petih sem prejela tudi prelepe voščilnice in si zaslužijo, da jih objavim. 
 Moje punčke pa so ga spet mal "sračkale" in so za sosedo pustile paketek, v katerem se je nahajalo tole:
HVALA!!!!!!
 Je pa tudi iz moje božičkove delavnice že odšlo nekaj daril. Za moje punčke sem pripravila pripravke za domačo vročo čokolado z priloženim navodilom za pripravo in doma posušene hruškove krhlje (za boljšo prebavo hehehe).

 Moje sopevke iz Vokalne skupine Iris, v kateri sodelujem, pa sem obdarila z domačo kapljico.

3 komentarji:

 1. Zgleda , da je včeraj hodil Dedek Mraz:):) Tudi jaz sem včeraj dobila"koš" darilc. Se vidi , da smo bile pridne:):):)

  OdgovoriIzbriši
 2. Pr sosed je bilo zelo veselo, darilca so se menjevala s svetlobno hitrostjo in prav je tako:)
  Pri knjigi SLUŽKINJE se boš pa nasmejala, boš videla. SREČNO V NOVO LETO 2012:), lep pozdrav-Zvezda

  OdgovoriIzbriši
 3. Krasna darilca si nam pripravila! To da si pa kar precej darilc tudi dobila, pa lahko pomeni samo eno - da si bila tudi ti pridna!

  OdgovoriIzbriši